top of page
2014

Script: Minna Canth

Directing: Jenny Andreasson

Music & Sounddesign: Safoura Safavi  & Siri Jennerfelt

Sylvi är ung och vild. Men hon är gift med sin förmyndare Axel som bestämmer allt.

Så möter hon barndomsvännen Victor och förbjudna känslor flammar upp. Hon måste bli fri! Hur långt är en människa beredd att gå för att få den hon älskar?

En mördande stark pjäs om kärlek och frihet.

"...en mycket sevärd och genomarbetad föreställning, som på ett ovanligt sensibelt sätt väver samman teaterns olika uttrycksmedel; skådespeleriet, dekoren, den suggestiva ljudkonsten..."

 

DN 13/4/2014

SYLVI-sample1 - Safavi & Jennefelt
00:00 / 00:00
SYLVI-sample2 - Safavi & Jennefelt
00:00 / 00:00
SYLVI-sample3 - Safavi
00:00 / 00:00
SYLVI-sample4 - Safavi
00:00 / 00:00

____________________________________________________________

NOM NOM NOM - STDH

Script: Dimen Abdullah

Directing: Fredrik Lusth

Music & Sounddesign: Safoura Safavi

En filosofisk, drömsk och poetisk föreställning om personlig integritet, utanförskap, rädslor och självinsikt.

Nomnomnom är en föreställning som utspelar sig i en dröm i huvudet på den lilla flickan Arazo, som ligger och sover i sitt rum. I drömmen stöter hon på mardrömsvarelsen nomnomnom och en superhjältefigur som kallar sig för jaget.Under nattens gång gör Arazo upp med sina inre demoner genom att tvingas definiera sitt eget jag och lära sig hur hon säger ifrån. Där är en filosofisk, drömsk och poetisk föreställning om personlig integritet, utanförskap, rädslor och självinsikt.

 

Barnteaterprojektet StDH

Barnteaterprojektet startades och drevs av Suzanne Osten för tjugo år sedan och ingår som en av flera produktionsövningar på Stockholms dramatiska högskola. Det är en samarbetsövning för samtliga avvångsstudenter inom scenkonst och är en övning för fyra team där dramatikerstudenterna skriver var sin pjäs som sedan iscensätts av ett team bestående av studenterna.  Projektets tema är Meningen med precis allting.

bottom of page